Home

Grottebadet meny

Meny. Åpningstider. Alle åpningstider. Nyheter. Gavekort. Vi har åpent for publikum (uke 45) SafeSpot besøksregistrening. Inngangsparti, fellesområder, butikk/resepsjon og bassengområder i Grottebadet er kamera­overvåket hele døgnet. Håkonsgt. 7, 9405 Harstad Tlf.:. Meny. Meny. Grottebadet > Kontakt. Kontaktopplsysninger. Telefon: 770 41 770 Inngangsparti, fellesområder, butikk/resepsjon og bassengområder i Grottebadet er kamera­overvåket hele døgnet. Håkonsgt. 7, 9405 Harstad Tlf.: 770 41 770 / post@grottebadet.no Besøk oss på Faceboo

Egon Harstad gir 15% rabatt på hele menyen til alle som bestiller Grottepakken. Unntak er pizzabuffet og barnemenyen. Alle barna får gratis is til dessert. Bestilling. Kontakt Thon Hotel Harstad på e-post eller telefon 77 00 08 00. Om Grottebadet. Blant grotter og fossefall finner du sklie, vannkanoner og bølgebasseng for de minste Meny. Grottebadet > Svømmeskole. Grottys svømmeskole og babysvømming. Inngangsparti, fellesområder, butikk/resepsjon og bassengområder i Grottebadet er kamera­overvåket hele døgnet. Håkonsgt. 7, 9405 Harstad Tlf.: 770 41 770 / post@grottebadet.no Besøk oss på Faceboo Grottys svømmeskole (5-12 år) Grottys svømmeskole tilbyr svømmekurs for barn over 5 år som vil lære å svømme. Vi starter med å øve på det å flyte, dykke under vann, pusteteknikk og nybegynnersvømming Yuuka Yuuka, Sushi, Nigiri, Maki, Sashimi, Poke Bowl, Harstad, Narvi Grottebadet er et badeland (svømmehall) i Harstad i Troms.Hallen er sprengt inn i fjellet i Harstad sentrum, og har blant annet 25 meters konkurransebasseng, lekeland og varmtvannsbasseng. Byggearbeidene startet i 1999 og Grottebadet ble åpnet i juni 2003.Da Grottebadet åpnet, ble den gamle svømmehallen i Kanebogen stengt. Byggekostnaden for Grottebadet var ca. 130 millioner kroner

Inngangsparti, fellesområder, butikk/resepsjon og bassengområder i Grottebadet er kamera­overvåket hele døgnet. Håkonsgt. 7, 9405 Harstad Tlf.: 770 41 770 / post@grottebadet.n Øvre Flatåsveg 4D 7079 Flatåsen Trondheim. Kontakt. Sentralbord Tlf: 72 59 58 00 E-post: firmapost@hamstad.n Grottebadet - Håkonsgate 7, 9405 Harstad, Norway - Rated 4.2 based on 71 Reviews Altså.. ble forespeilet gull å grønne skoger. Deres forlokkende ord på..

Velkommen til MENY - Stort utvalg og gode produkte

Forside - Grottebadet

I Harstad finner du Actic i tilknytning til Grottebadet. Inngang til svømmehallen er inkludert i medlemskapet, noe som betyr at du har mulighet til å trene og svømme med samme medlemskort. Svømming er en enkel og effektiv treningsform som også er skånsom for kroppen, velkommen til oss! Les me Pryd Av Capelli, Storgata 17, Harstad er et sted for han og henne. Vi bestreber å alltid finne den frisyren og stilen som er 100% riktig for deg Besøk Grottebadet, Harstads eventyrlige badeland under byen! Inne i fjellet, midt i Harstad sentrum, finner du Nord-Norges mest spektakulære badeland. Her er det sommer hele året! Blant grotter og fosser finner du boblebad, vannsklie og bølgebasseng Til organisasjonen Badelandene.no - Postboks 114, 1871 Ørje - Tlf. 951 55551 - post@badelandene.no Skal du ha tak i ett av våre badeland - bruk listen over de ulike badelandene og finn kontakt info der Veg- og trafikkopplysninger for hele Norge. Informasjon og selvbetjeningsløsninger for kjøretøy og førerkort

Kontakt - Grottebadet

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Grottebadet AS, 979338376. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer I 15.45-tiden var ei jente nær ved å drukne i Grottebadet. Hendelsen skjedde i motstrømsbassenget. - Det var ei lita jente mellom fem og syv år som kom bort fra foreldrene. Hun var ikke svømmedyktig, og hun havnet under vann mellom to og tre minutter. Det var en gjest som oppdaget jenta, og vedkommende hentet jenta opp fra vannet Beste restauranter i Harstad, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Harstad, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor

Siden Grottebadet åpnet i juni 2003 har besøkstallet steget jevnt og trutt, og har ifølge Christoffersen de siste ti årene ligget på om lag 200.000 besøkende årlig. - At vi klarer å holde ett såpass stabilt besøkstall er ingen selvfølge TRIVES: Elev ved Heggen videregående skole, Tarjei Timian Torgersen (18), var i forbindelse med Alternativt dagsverk badevakt for én dag. I Grottebadet torsdag var det mye folk, og for 18-åringen var det nok å holde fingrene i. Foto: Håkon Wika

Grottebadet Thon Hotel Harstad Thon Hotel

Grottebadet, Harstad, Norway. 8 k liker dette. Grottebadet ligger i Harstad sentrum og er et badeland for både store og små. Scandinavias most spectacular water park is right in the centre of.. Gois Restaurant & Cocktailbar, Harstad: Se 32 objektive anmeldelser av Gois Restaurant & Cocktailbar, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 6 av 34 restauranter i Harstad

Svømmeskole - Grottebadet

Galleri Grottebadet - GrottebadetNytt tilbud i Grottebadet: Jakura Cafe - GrottebadetFasiliteter - Grottebadet

Harstad - Ego

 1. Grottebadet Badeland - Nordic Choice Hotel
 2. Grottebadet (Harstad, Norge) - Anmeldelser - Tripadviso
 3. Osen Spiseri, Harstad - Restaurantanmeldelser - Tripadviso
 4. Harstad - Actic Norg
 5. Pryd av Capelli capelliharstad
 6. Grottebadet Bathing Harstad Norwa
Suppama HIIT & Suppama FUN! - GrottebadetNeste VannParty! - Grottebadet

Grottebadet Badelandene

Grotty feirer bursdag med halv pris! - Grottebadet

Grottebadet merker ikke konkurransen etter milliardbadet i

 1. Var badevakt for én dag: - Forberedt på å berge liv
 2. Grottebadet - Innlegg Faceboo
 3. HANGING OUT WITH MY NORWEGIAN FIANCE | WITH HIS KID AMALIE
 4. Progress of 2017

Preparering av trilobitter

 1. WIP que seguramente termino eliminando xdxdxd
 2. Bowling under den Nordnorske håndballskolen
 3. GGN 2016 Electric Race´s
 4. Farsdag
 5. Dungeons & Dragons på Ungdommens Hus i Harstad! - Irene rundtomkring Episode 42
 6. Tv tårnet(TV tower) Harstad

Nearer My God to Thee (for 9 cellos) - The Piano Guys

 1. Dia de niscalos y rovellons con mi hermano(2)
 2. BlimE 2019 Nødetatene i Harstad
 3. ¿NUEVO LOGO?¿DEJARIAS PIVE? PREGUNTAS Y RESPUESTAS CON PIKITI712 - KRUNKER ESPAÑOL
 4. Teres Major - en mør okseudskæring! - Orift #121
 5. VLOGG #2 | Gotland Grand National 2016
 6. KVLY TV tower - FORMER tallest structure in the world
 7. iLilPumPz dupeandola en MineBox!

Pretty Girls (feat. Travie McCoy) [Official Video] - Iyaz

 1. Traping Series #1
 2. Opciones de búsqueda
 3. Subir video
 4. Transmitir en vivo
 5. YouTube TV
 • Christmas background iphone.
 • Peggy caserta 2016.
 • Weber holzkohlegrill zubehör.
 • Skjermkort engelsk.
 • Kort ordtak.
 • Tønsberg innbyggere.
 • Lg e7.
 • Mix åkrehamn.
 • Iphone 8 telenor.
 • Wilhelm wundt 1879.
 • Wilhelm wundt 1879.
 • Brukthandel grimstad.
 • Ringenes herre atter en konge dvd.
 • Clorexyderm ohrreiniger.
 • Ss officer uniform.
 • French national tv.
 • Bindinger mellom molekyler.
 • Stadthalle zwickau tickets.
 • Frostbitt behandling.
 • Grand big mac kcal.
 • Baby hvite prikker gommen.
 • Primera division tabell.
 • Hornbach hisingen.
 • Betty white filmer og tv programmer.
 • Sirène mythologie nordique.
 • Fifty shades of grey buch 5 leseprobe.
 • Bowling riesa umgebung.
 • Eventyr synonym.
 • Vindstag til markise.
 • American pie das klassentreffen stream hdfilme.
 • Hector fire emblem.
 • How to download without administrator.
 • Franz of assisi prayer.
 • Idowa bilder abschlussball 2017.
 • Christopher walken voice.
 • Makeup bag hm.
 • Purple heart emoji meaning.
 • Royal copenhagen 2. sortering hvid riflet.
 • Adventure time final episode.
 • Frisørskole bergen klipp.
 • Ving chania.